Početak izgradnje 15.01.2024. - Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića

Za budući stambeno-poslovni objekat Po+P+4+Pk, na uglu ulica Kosovske i Pavla Stamatovića, dobijena je građevisnka dozvola i za istu je plaćeno komunalno opremanje u celosti. 

Građevinsku dozvolu možete pogledati OVDE.

Potvrdu o plaćenom komunalnom opremanju u celosti možete pogledati OVDE.

Buduća zgrada posedovaće parking mesta u suterenu.

Izvođenje radova poverili smo iskusnim saradnicima iz firme GRA-VET DOO. Stanovi će biti opremljeni pažljivo odabranim materijalima, vrhunske funkcionalnosti, ali smo uzimali u obzir i estetiku enterijera i eksterijera. 

Objekat će biti zidan termo blokovima Zorka Šabac, a fasada će biti kombinacija demita i fundermakasa (samoventilirajuća fasada) sa staklenim ogradama. Stanove će odvajati Aku blok Zorka Šabac, a spoljna stolarija će biti Synego Rehau sa troslojnim staklima i svaki prozor i balkon će imati elektro podizače za aluminijumske roletne. Takođe, kanalizacione cevi će biti niskošumne, te smo učinili sve da budućim stanarima na ovoj urbanoj lokaciji obezbedimo mir i dobru zvučnu izolaciju. Energetski razred objekta će biti B.

Sobna vrata će biti izrađena od atraktivnog belog medijapana sa skrivenim šarkama i magnetnim bravicama, a ulazna vrata će biti sigurnosna. Visina stanova (od gotovog poda do plafona) iznosiće 280cm i svi stanovi će biti opremljeni pripremom za smart home sistem (Aling Experience). Takođe, svi stanovi će biti opremljeni klima uređajima. Kupatila će biti modernog i funkcionalnog dizajna, a u njihovoj izradi koristićemo: slivnu rešetku HL u kombinaciji sa Grohe tuš mešačima i staklenim paravanima NS Glass, dok će kade biti Kolpa San. Sve sanitarije će biti Grohe, izuzev ugradnog vodokotlića koji će biti Geberit. 

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 1

Četvorosoban

DOSTUPAN

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 2

Dvosoban

DOSTUPAN

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 8

Dvosoban

DOSTUPAN

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 15

Trosoban

REZERVISANO

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 16

Dvosoban

DOSTUPAN