Početak izgradnje 15.01.2024. - Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića

Za budući stambeno-poslovni objekat Po+P+4+Pk, na uglu ulica Kosovske i Pavla Stamatovića, dobijena je građevisnka dozvola i za istu je plaćeno komunalno opremanje u celosti. 

Građevinsku dozvolu možete pogledati OVDE.

Potvrdu o plaćenom komunalnom opremanju u celosti možete pogledati OVDE.

Buduća zgrada posedovaće parking mesta u suterenu.

Izvođenje radova poverili smo iskusnim saradnicima iz firme GRA-VET DOO. Stanovi će biti opremljeni pažljivo odabranim materijalima, vrhunske funkcionalnosti, ali smo uzimali u obzir i estetiku enterijera i eksterijera. 

Objekat će biti zidan termo blokovima Zorka Šabac, a fasada će biti kombinacija demita i fundermakasa (samoventilirajuća fasada) sa staklenim ogradama. Stanove će odvajati Aku blok Zorka Šabac, a spoljna stolarija će biti Synego Rehau sa troslojnim staklima i svaki prozor i balkon će imati elektro podizače za aluminijumske roletne. Takođe, kanalizacione cevi će biti niskošumne, te smo učinili sve da budućim stanarima na ovoj urbanoj lokaciji obezbedimo mir i dobru zvučnu izolaciju. Energetski razred objekta će biti B.

Sobna vrata će biti izrađena od atraktivnog belog medijapana sa skrivenim šarkama i magnetnim bravicama, a ulazna vrata će biti sigurnosna. Visina stanova (od gotovog poda do plafona) iznosiće 280cm i svi stanovi će biti opremljeni pripremom za smart home sistem (Aling Experience). Takođe, svi stanovi će biti opremljeni klima uređajima. Kupatila će biti modernog i funkcionalnog dizajna, a u njihovoj izradi koristićemo: slivnu rešetku HL, zatim slivnik HL, a stakleni paravani će biti NS Glass. Sve sanitarije će biti Grohe, izuzev ugradnog vodokotlića koji će biti Geberit, a umesto tuš baterije, odlučili smo se za ugradnju Grohe mešača.

Heading 1 Text Goes Here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 8

Dvosoban

DOSTUPAN

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 9

Četvorosoban

DOSTUPAN

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 15

Trosoban

DOSTUPAN

Ugao Kosovske i Pavla Stamatovića - Stan broj 16

Dvosoban

DOSTUPAN